ACTES SOCIALS DE LA XVI EDICIÓ DELS CONCURSOS ARTÍSTICS DELS COL·LEGIS DE METGES

 

JORNADA LLIURAMENT DE PREMIS 2016 (LLEIDA)

DIA: 18 DE MAIG 2016 (dimecres)

 

 

11:00  Recepció i benvinguda dels assistents. Lloc: Cafeteria del Museu de Lleida, c/ Sant Crist, 1

11:30  Sortida des d’aquest punt per fer: 

· Visita al Museu de Lleida, on abans d'entrar, es fa donació, per part d'una hostessa, als assistents, de la identificació pertinent i     d'una bossa amb informació turística.

L'activitat té una durada entre 1h i 1h i quart. 

 

13:00:  Inici de l’Acte de lliurament dels Premis en la Sala d’Actes de l’Antic Centre Joventut Republicana, actual Institut Municipal d’Acció Cultural, (Av. Blondel, 64).

 

Presideix la taula de l'acte el Dr. Ramon Mur, president del COMLL, acompanyat de la Dra.  Mercè Tor, representant de la Paeria i dels delegats Dr. Jaume Fontanet (Tarragona), del Dr. Joan Marques (Girona) i Dr. Manuel Sans (Barcelona). L'acte fou presentat i amenitzat esplèndidament per la Sra. Mariví Chacón, locutora. 

 

L'anècdota de la jornada fou la improvisació d'aconseguir i comprar uns trofeus que tinguessin certa dignitat, per substituir els Tritó de bronze, que per determinades circumstàncies no varen poder viatjar a Lleida.

 

Finalització de l’acte: 14:00 hores.

 

14:30  Dinar al Restaurant El Mirador.

Per anar al Restaurant  s'ha fet un trajecte a peu des del c/ Blondel, passant pel portal d’Indíbil i Mandoni , i seguint  posteriorment pels Camps Elisis gaudint del seu entorn, fins al Restaurant

 

16:30- 17:00  Acabat el dinar es deixa:

 - temps lliure perquè els assistents dels Col·legis fora vila estableixin el seu horari de tornada.

 - un grup, que tenia temps, es dirigí amb autocar a la Seu Vella acompanyats per la Dra. Aurora López, presidenta dels jubilats de Lleida.

 

Els organitzadors aconsellem una visita per l’interessant eix comercial, per la qual cosa s'ha lliurat a tots els assistents, a l'hora de l'esmorzar, i per gentilesa de Turisme Lleida, una bossa amb la informació necessària per aquesta visita (plànol, llocs d’interès turístic, cultural i comercial)

 

 

Lleida, 18 març 2016.

 


<- tornar