Dinars mensuals

Hi ha hagut canvis en el referent de les vídues. A partir d'ara, Amparo Ferrándiz serà la nova referent per apuntar-se als dinars.


(abril 2016) Orquestra de metges

ORQUESTRA DE METGES DE CATALUNYA  
 
L' Orquestra ARS MEDICA del Col·legi de Metges de Barcelona amb seu al mateix, que ja fa uns 30 anys que està constituïda i és l'única de tot l'Estat formada per metges, està treballant per a formar una orquestra de metges de Catalunya.

Es tractaria de fer una o dues actuacions puntuals cada any i uns assajos previs.

Ens agradaria comptar amb metges/esses i professionals de la sanitat de Lleida que estiguessin interessats en formar part d'aquest grup.

Si esteu interessats amb la futura ORQUESTRA DE METGES DE CATALUNYA, contacteu amb el Dr. Josep Maria Tomàs Mazcaray a l'adreça de correu electrònic:  tomasmazcaray@hotmail.com


El sindicat Metges de Catalunya també amb els jubilats

Descarga
Acta Fundacional de la secció de jubilats del Sindicat Metges de Catalunya
Per qui estigui interessat us presentem un pdf. amb l'acta de la recent fundada secció de jubilats del sindicat Metges de Catalunya, que podeu descarregar-vos per llegir-la. És del dia 7 de març de 2016.
Acta secció jubilats MC.pdf
Documento Adobe Acrobat 26.5 KB

Assemblea 2015

Dijous dia 17 de desembre

S'ha dut a terme l'Assemblea Ordinària de la secció que ha comptat amb la presència del president del COMLL Dr. Mur i de la secretària Dra. Irigoyen i ha transcorregut de manera habitual seguint l'ordre del dia.

Destaquem entre els temes tractats:

 

· La voluntat de tirar endavant el pacte d'assistència digne entre l'Hospital Arnau de Vilanova i el col·lectiu de metges jubilats. Pendent de detalls, delimitar referents i vist-i-plau de la comissió de qualitat de l'hospital. Tots esperem que pugui ser una realitat durant el 2016 i així poder enllestir el projecte de la secció, d'establir un quadre de voluntaris per portar a terme el pacte assistencial.

Dir que a nivell nacional, l'establiment d'un programa similar ha fracassat en moltes CC.AA. per manca de voluntat i cooperació entre Col·legis i sistemes de salut.

 

· La voluntat de la presidència del COMLL de tirar endavant la qüestió de la seu col·legial i buscar-ne una solució acceptable, al menys,  pel 80% dels col·legiats. En aquest aspecte hem estat convidats a participar en les reunions que tindran efecte per tractar aquest tema.

 

· La voluntat de tots plegats de coordinació i col·laboració entre la nostra WEB i la WEB del COMLL, establint els enllaços oportuns de manera visible. (En la nostra web ja ho hem fet, en la pàgina d'inici)

 

Comentarios: 0

17/11/2015

Descarga
Descentralització del Patronat d'Orfes de la OMC
El Patronato de Huérfanos y Protección Social de la Organización Médica Colegial (OMC) plantea ceder a los colegios provinciales la gestión de los fondos que se recaudan con las cuotas colegiales, en lugar de administrarlos de forma centralizada. En la práctica, el objetivo es extender a los 49 colegios que colaboran con el Patronato el convenio especial de financiación que la OMC mantiene actualmente con 10 de esos colegios. La idea, expuesta hoy por la Junta de Patronos de la Fundación en la Asamblea General de la OMC, es que este nuevo y revolucionario modelo de financiación empiece a funcionar en enero de 2016. (per més informació descarregueu la notícia)
El Patronato de la OMC plantea descentra
Documento Adobe Acrobat 477.5 KB

01/11/2015

El pacte-protocol d'actuació assistencial entre l'Arnau de Vilanova i la secció sembla encallada. Després d'un període que tot eren presses (abans de vacances d'estiu), hem entrat en zona d'inactivitat. Fa dies que no tenim noves.

Per part nostre ja vàrem modificar, en Assemblea Extraordinària, el Reglament de la secció i hem donat en nom del nostre referent a l'ens hospitalari a qui hem tramès algunes consideracions per part nostre, que no han estat respostes o resoltes  en el moment d'ara.

juny de 2013

Descarga
Enquesta realitzada en 2013
Resultat de l'enquesta per conèixer els interessos i decidir fer activitats per la secció
RESULTATS DE L.pdf
Documento Adobe Acrobat 185.9 KB

Comentarios: 0